Boek nu jouw behandeling!

Boek nu jouw behandeling!

Het Haibu Experience Center is dé plek waar je hair & beauty in de breedste zin van het woord kunt ervaren. Mannen, vrouwen en natuurlijk ook kinderen kunnen bij ons terecht. Onze kappers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en zijn van alle markten thuis. Wij zorgen ervoor dat jij de salon met een glimlach verlaat!

Onze professionals staan klaar om jou een fantastische hair & beauty ervaring te geven. Boek je behandeling bij het Haibu Experience Center of kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

 

Knippen

Ben je toe aan een ander kapsel of wil je gewoon een stukje van je haar af? Laat je dan knippen bij het Haibu Experience Center! Wij bieden verschillende knipmogelijkheden aan waar je zelf eenvoudig uit kunt kiezen:

  • Knippen dames/heren
  • Wassen, knippen, drogen
  • Wassen, knippen, model föhnen/stijlen
  • Kinderen knippen t/m 12 jaar

 

 

Kleuren

Bij het Haibu Experience Center kun je al een tijdje gebruik maken van de ‘Haibu Kleurservice’. Je wordt door professionele kappers geadviseerd over jouw nieuwe haarkleur. Daarna wordt deze nieuwe haarkleur door deze professionals in jouw haar gezet! Voor welke kleuring ga jij?

 

  • Basis kleur (uitgroei + wassen)

Een basiskleuring houdt in dat we het hele haar 1 gehele kleuring geven, dit kan doormiddel van een spoeling of een permanente kleur. Wanneer we alleen de uitgroei verven werken we de uitgroei weg met permanente verf.

 

  • Duo kleur (uitgroei + lengte/punten, wassen, drogen)

De duo kleuring is een kleuring met meerdere tinten. Wanneer je kiest voor een duo kleur wordt het haar vanaf de aanzet tot de punten gekleurd, dit wordt gedaan doormiddel van een basis kleuring met een milde kleuring.

 

  • Highlights

Highlights zijn plukjes in het haar die lichter worden gemaakt doormiddel van blonderen. Het aantal highlights betekent hoeveel folies er in het haar worden gezet, dit is voor iedereen anders. Hoe dikker en hoe langer het haar, hoe meer folies er nodig zijn.