Experience

Elke dag staan onze professionals klaar om jou hair & beauty te laten ervaren. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden!

Vlechten & Opsteken

vlechten en opsteken

Ben je benieuwd hoe je moet vlechten en opsteken? En welke producten je daarvoor nodig hebt?

 

De professionals van het Haibu Experience Center laten je graag zien hoe het moet! Een paar snelle tips & tricks, zodat je zelf met een prachtig kapsel aan de slag kan.

 

Tip: leuk voor vaders/moeders en dochters/zonen!

Make-up touchup

make-up

Ontdek de prachtige make-up producten in het Haibu Experience Center tijdens een ‘make-up touchup’!

 

We werken met het professionele make-up merk Make-up Studio. De medewerkers laten je de verschillende producten zien en helpen je met een mooie make-up look.

 

Zo weet je precies welke make-up je moet aanschaffen voor thuis. Handig en beautiful!

Toolbar

Er bestaan honderden tools. Van voordelige föhns tot de meest bijzondere krultangen. Maar welke vind jij nu het fijnste? En welke tool creëert bij jouw haar het mooiste resultaat? Test daarom zelf de tools in de toolbar!

 

Onze professionals geven jou extra uitgebreid advies en helpen ze bij het gebruik en het testen van de diverse tools. Zo maak je ongetwijfeld de beste keuze!

 

Kun je toch niet het juiste product vinden in de winkel? Dan helpt de professional van het Haibu Experience Center je met een keuze op de Haibu webshop (voorheen Kapperskorting.com). Daar shop je meer dan 450 tools, welke je de volgende dag wordt thuisbezorgd!