Stoelhuur

Ben jij een mobiele kapper, zzp’er of student en op zoek naar een professionele werkplek? Reserveer dan voordelig je kappersstoel in het Haibu Experience Center! Aan alles is gedacht om jou en jouw klanten de ultieme haar of beauty ervaring te bieden. Ontvang je klanten in een professionele ruimte met een hoogwaardig interieur en maak gebruik van de bijbehorende faciliteiten. Deze faciliteiten lopen uiteen, zoals een wasunit, kapmantel of meng je verf in de verfhoek.

Het huren gaat per half uur en vervolgens mag je gebruik maken van alle faciliteiten die Haibu Experience Center te bieden heeft! Reserveren kan eenvoudig: telefonisch, per mail of in het Experience Center zelf. Let wel: beschikbaarheid in overleg.

Meer weten of direct reserveren? Neem gerust contact op.

EEN FLEXIBELE WERKPLEK HUREN… EN NU?

Wanneer je je afspraak hebt ingepland, ontvang je hiervan een bevestigingsmail. Je kan je voor de afgesproken tijd melden aan de balie. Hier word je ontvangen door één van onze medewerkers. De medewerkers zullen je begeleiden naar boven en geven je uitleg geven over het gebruik van de kappersstoel en de bijbehorende faciliteiten. Je kan direct aan de slag!

PLUSPUNTEN

  • Reserveer je stoel per half uur voor slechts €4,84.
  • Ontvang je klanten in een professionele salon met hoogwaardig interieur.
  • Maak gebruik van alle bijhorende faciliteiten. Denk aan een wachtruimte, kaptafel, wasunit, werktrolley en een kappersfiets. Maar ook aan handdoeken en kapmantels.
  • Shop je benodigdheden zoals haarkleuring, stylingproducten en haarverzorging gemakkelijk in de bijhorende winkel.
  • Ontmoet andere kappers en deel ervaringen, tips en trends.
  • Gemak & flexibel.

NOG MEER VOORDELEN?

Je zit niet vast aan allerlei verplichtingen, want je huurt de stoel per half uur en niet per periode. Het voordeel is dat er op de begane grond een uitgebreid assortiment aan professionele kappersproducten bevindt. Zo hoef je niet heel je voorraad mee te nemen en kan je je klant adviseren op maat. Handig en alles is binnen handbereik.
Wil jij graag de nieuwste tools uitproberen bij je klant? Er zijn 12 tools aanwezig die je altijd kan testen en gebruiken.