Kom naar ons voor écht goed advies

Kom naar ons voor écht goed advies

Het Haibu Experience Center is een salon/kapperswinkel in één; het is een echt walhalla voor hair & beauty lovers! Je kunt er producten ontdekken en kopen, behandelingen boeken en trainingen volgen. Bij het Haibu Experience Center zijn uitsluitend professionals in dienst die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en jou advies geven op maat.

Kom naar het Haibu Experience Center en ontdek het zelf!

 

Ga op ontdekking

Voel, ruik en test producten voordat je ze aanschaft. Ontdek wat voor jou werkt! Ook de toolbar helpt om jou kennis te laten maken met innovatieve stijltangen, krultangen en föhns. Probeer ze stuk voor stuk uit en kom erachter wat jouw favorieten zijn.

 

De salon

Naast het ontdekken en kopen van producten, kun je ook een behandeling boeken in de salon. De salon bevindt zich op de eerste etage van het Haibu Experience Center, hier werken kappers die perfect weten wat voor jouw haar het beste werkt en welk product geschikt is. De kappers zijn van alle markten thuis en zorgen ervoor dat jij de salon met een glimlach verlaat!

 

het Trainingscentrum

Wil jij meer skills krijgen en technieken leren? Volg dan een training in het Haibu Experience Center! Kies jouw favoriete training en perfectioneer jouw vaardigheden met hulp van de professionals die jou écht goed advies geven. Het trainingscentrum is ook te huur, zodat jij er zelf een training zou kunnen geven wanneer je daar belangstelling in hebt.