Nieuw in Amersfoort: professionele thuiskleur kits

Nieuw in Amersfoort: professionele thuiskleur kits

Het Haibu Experience Center heeft dé oplossing voor jouw uitgroei. Omdat kapsalons helaas tot minimaal 28 april gesloten zijn in verband met het coronavirus, zitten veel mensen met het handen in het haar. Met de professionele thuiskleur kits van het Haibu Experience Center kun je aan de slag met professionele hair- en beautyproducten. Kom langs en ontdek deze thuiskleur kits: Sint Jorisstraat 1 – Sint Jorisplein Amersfoort.

Het Haibu Experience Center biedt 3 voordelige thuiskleur kits aan, om voor iedereen in zijn/haar wens te kunnen voorzien.

Basis – € 18,95.

Bestaat uit een verfbakje, kwast, handschoenen, crème ontwikkelaar en haarverftube van een professioneel A-merk (Wella, Goldwell, L’Oreal, Schwarzkopf)

Luxe – € 37,95.

De Basis kit + een passende colorshampoo en –conditioner.

Royal – € 49,95.

Voor de optimale behandeling kies je de Royal kit; de Luxe kit, maar tevens met een colormasker!

Advies op maat van experts

Door het coronavirus mogen kappers van de overheid hun vak niet uitvoeren. Zodoende kun je daar niet terecht om je haar te kleuren of de uitgroei bij te laten werken. Hierop heeft het Haibu Experience Center een handige oplossing met deze thuiskleur kits.

In het Haibu Experience Center werken enkel experts; medewerkers met een kappersachtergrond. Zij kunnen jou als klant een gedegen en kwalitatief advies geven, passend bij jouw haar.

Let op: we werken tijdelijk met aangepaste openingstijden. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur.