Winkel

Al bij binnenkomst kunnen haar & beauty liefhebbers hun hart ophalen in de store! Ontdek de nieuwste producten van professionele merken als L’Oréal, Goldwell, Sebastian, Kerastase, Schwarzkopf en Make-up Studio. Voel, ruik en test producten voordat je ze aanschaft.

In de store vind je prachtige displays en een toolbar. Maak bij de toolbar kennis met innovatieve stijltangen, krultangen en föhns. Probeer ze stuk voor stuk uit en kom erachter wat jouw favorieten zijn.

Wil je jouw haar kleuren? Kom langs en laat je adviseren door onze professionals, geheel gratis. Vervolgens kun je een tube haarverf kopen en thuis aan de slag gaan, bijvoorbeeld met de unieke Elleure Single-Use pakketjes.

Toolbar

Als je onze store binnenloopt, kom je rechtsachterin uit bij onze toolbar. Deze toolbar is van 12 föhns, stijltangen en/of krulborstels voorzien. Hierbij mogen de Steampod en de Splitender PRO natuurlijk niet te ontbreken! Deze tools zijn er om ze uit te testen voordat je een product aanschaft. Kom je er niet uit hoe je een tool gebruikt? Vraag het één van onze medewerkers. Wil jij graag weten welke tools er precies allemaal voor je klaar liggen om testen? Kom snel langs!